Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Vertrouwd met pensioen & beleggen, verder met impact

Fiduciair management, vermogensbeheer en impactoplossingen.

 

Gebaseerd op onze diepgewortelde pensioenkennis en gedreven door onze coöperatieve identiteit creëren wij impact met fiduciair management, vermogensbeheer en klanten. Onze missie is: meer vermogen voor later in een betere wereld.

 

Als coöperatieve vermogensbeheerder werken wij samen met klanten aan het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving. Door onze omvang bieden wij toegang tot kostenefficiënte vermogensbeheeroplossingen, en een platform voor kennisdeling en gezamenlijke impact. Met ruim 350 betrokken medewerkers beheren wij voor klanten een vermogen van € 190 miljard (stand per 31-12-2023).

 

 

Meer over onze dienstverlening

Clock

Fiduciaire dienstverlening

Wij bieden klanten robuuste portefeuilleconstructie-, risicomanagement- en managerselectie-
oplossingen.

Lees meer
vastrentend

Vermogensbeheer

Wij managen beleggingsoplossingen vanuit klantspecifieke investment beliefs en met focus op outperformance.

Lees meer
MVB Wereldbol

Impactoplossingen

Wij adviseren en begeleiden institutionele beleggers bij de juiste balans tussen rendement, risico en maatschappij. Samen met klanten vergroten wij impact.

Lees meer

Ook werken bij Achmea?

Bij Achmea Investment Management kun je het verschil maken voor onze klanten, samen met betrokken en goed opgeleide collega’s.

Lees meer

Verder met impact?

 

Wij brengen institutionele beleggers verder met doordachte beleggingsoplossingen met impact.

 

Lees meer over ons onderscheidend vermogen. Of neem direct contact op.

 

Financiele markten

Rendementsimpact van ESG-keuzes zichtbaar maken

De vermogensbeheerwereld heeft behoefte aan een passende performance-attributie methode om de impact van ESG-keuzes op portefeuillesamenstelling en rendement nauwkeurig te evalueren.

Lees er alles over