Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Werken bij Achmea Investment Management

Bij Achmea Investment Management kun je het verschil maken voor onze klanten, samen met betrokken en goed opgeleide collega’s.

Werken bij Achmea Investment Management


Bij ons kun je het verschil maken voor onze klanten, samen met betrokken en deskundige collega’s.


Ambitieus

 

Heb je talent, ambitie en doorzettingsvermogen? Neem je verantwoordelijkheid voor onze klanten én voor je eigen carrière? Dan investeert Achmea Investment Management graag in jou.

 

Kijk hier voor de actuele vacatures

no planet b

CO2-reductie in de reële economie

Lees hier onze voorkeursaanpak om als belegger klimaatverandering tegen te gaan.

Lees CO2-reductie in de reële economie (pdf)