Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Ons onderscheidend vermogen

Verder met doordachte beleggingsoplossingen met impact.

Als toonaangevende speler op de Nederlandse markt brengen wij institutionele beleggers verder met doordachte beleggingsoplossingen met impact. Lees meer over hoe wij ons onderscheiden.

Dichtbij

We zijn 100% Nederlands. En we hanteren korte lijnen en directe communicatie.

 

Coöperatieve identiteit

Achmea is een coöperatie. We zijn niet beursgenoteerd, gericht op de lange termijn en kennen een historie van fusies met gelijkgestemden. Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven.

 

Onze medewerkers

Onze bevlogen mensen maken het verschil bij het bedienen van onze klanten en in het managen van het toevertrouwde vermogen.

 

Diepgaande kennis en expertise

Als marktleider in fiduciair management bedienen wij een breed spectrum van meer dan 25 pensioenfondsen, PPI-beleggings- en APF-kringoplossingen.

 

Schaalgrootte

Door onze omvang bieden wij toegang tot kostenefficiënte oplossingen en een platform voor kennisdeling en gezamenlijke impact.

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over hoe wij u als institutionele belegger verder brengen met doordachte beleggingsoplossingen met impact? Neem dan contact met ons op.

Ook werken bij Achmea?

Bij Achmea Investment Management kun je het verschil maken voor onze klanten, samen met betrokken en goed opgeleide collega’s.

Lees meer

meter ESG

MVB en de Achmea IM beleggingsfondsen

Meer weten over landenbeleid in EMD, absolute CO2-reductie in de Achmea IM beleggingsfondsen of impact maken met stemmen & engagement?

Bekijk onze MVB-video's op YouTube (cookies)