Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Maak kennis met onze betrokken directie

 

De directie van Achmea Investment Management bestaat per 14 september 2023 uit Maureen Schlejen (voorzitter), Rogier Krens, Twan van Erp en Rob Verheul.

 

De directie is belast met het besturen van de vennootschap en is bevoegd de vennootschap als beleidsbepaler te vertegenwoordigen.

 

 

Maureen-Schlejen
Maureen Schlejen

Directievoorzitter


 

Rogier-Krens
Rogier Krens

Directeur Investments


 

Twan van Erp
Twan van Erp

Directeur Strategisch Portefeuille Advies


 

Rob Verheul vierkante foto
Rob Verheul

Directeur Operations & Transformatie