Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Verder met impact

Samen met klanten vergroten wij impact.

Institutionele beleggers hebben het vermogen om met hun beleggingen niet alleen financieel rendement te behalen, maar ook om maatschappelijke impact te realiseren. In onze optiek is een effectieve impactstrategie voornamelijk een strategie die op maat gemaakt is, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de investeerder.

Impact Roadmap

Impact Roadmap

Het startpunt van beleggen met impact is een impactstrategie. In 5 stappen begeleiden wij pensioenfondsen in het ontwikkelen van een eigen impactstrategie.

Lees meer
Social Woningbouw leningen

Sociale Woningbouw leningen

Het duurzame en sociale karakter, gecombineerd met een interessant risico-/rendementsprofiel maakt WSW-leningen tot een potentieel aantrekkelijke aanvulling in portefeuilles van institutionele beleggers.

Lees meer
Green bonds

Green Bonds

Green bonds vormen een aantrekkelijke beleggingscategorie om een bijdrage te leveren aan het terugdringen van klimaatverandering en biodiversiteitsverlies. Wij beheren inmiddels een portefeuille van ruim € 4 miljard.

Lees meer
klimaatinfrastructuur

Klimaatinfrastructuur

Beleggen in klimaatinfrastructuur biedt institutionele beleggers mogelijkheden voor maatschappelijke impact, een aantrekkelijk rendement en diversificatie in de beleggingsportefeuille.

Lees meer

Kies de thema’s die bij u passen

 

Ons motto is: kies de thema’s die bij u passen! Dat kunnen bijvoorbeeld SDG-thema’s zijn of onderwerpen die vanuit deelnemersonderzoek naar voren komen. Lees meer 

 

Wilt u meer weten hoe wij u verder kunnen helpen met het vormgeven van uw impactstrategie en impactportefeuille? Neem dan contact met ons op.

 

Of bekijk de video over impactbeleggen met het Achmea IM Climate Infrastructure Fund.

 

groeiende plant

Met green bonds beleggen in biodiversiteit

Verlies van biodiversiteit vormt een economisch en financieel risico. Daarom is het goed om te zien dat green bonds ook behoud en herstel van biodiversiteit kunnen financieren.

Kwartaalupdate Green Bonds Q3 2022 (pdf)