Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Sluitingsdagen

De jaarkalender van sluitingsdagen

 

Hier klikt u verder naar de tabel met de data waarop er geen mogelijkheid is voor toe- of uittreding. In de tabel zijn, per fonds, de dagen aangegeven waarop het niet mogelijk is om een opdracht tot toe- of uittreding aan de Beheerder van de aangegeven Achmea IM Beleggingsfondsen op te geven. U kunt de kalender downloaden om te bekijken, op te slaan en/of te printen. Hiervoor klikt u op titel van de kalender.

 

 

Kalender met sluitingsdagen van Beleggingsfondsen 2024