Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM seminar duurzaam en robuust aandelenbeleggen

Vrijdag 18 november, 10.00 – 12.00 uur

AIM afbeelding mensen met wereldkaart

 

De wereld staat voor grote vraagstukken rond klimaat en biodiversiteit, mensenrechten en een eerlijke toekomst voor volgende generaties. Financiële instellingen zoals pensioenfondsen spelen daarin een belangrijke rol.

 

De uitdaging hierbij is te beleggen in bedrijven en projecten die daadwerkelijk actief bijdragen aan de transitie naar een betere wereld, zonder goede financiële vooruitzichten uit het oog te verliezen.

 

Op vrijdag 18 november praten we met professionals uit de financiele sector over het construeren van duurzame, robuuste aandelenportefeuilles. Sprekers zijn onder andere:

 

Stephan Langen, Hoofd Portfoliomanagement ASN Impact Investors over duurzame impact als return- en risicomitigatie-factor. Duurzaamheid bestaat uit kansen en risico’s. Stephan belicht waarom het steeds belangrijker wordt om hier in totaliteit naar te kijken en hoe.

 

Eline ten Bosch, PhD Candidate Finance, Rotterdam School of Management over de meest recente wetenschappelijke inzichten rond klimaatrisico’s in relatie tot financiële rendementen. En over the-next-big-climate-thing water: hoe kunnen beleggers inspelen op toenemende waterstress en hoe robuust zijn de data?

 

Mark Voermans en René Wijnen, Achmea Investment Management over het construeren van robuuste aandelenportefeuilles met integratie van duurzaamheidsdoelstellingen en voorkeurthema’s van pensioenfondsen.

 

•  Datum: vrijdag 18 november 2022

•  Locatie: Achmea Congrescentrum Zeist

•  Tijd: 10.00 - 12.00 uur

 

Meld u aan of kijk hier voor het programma en de sprekers.