Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Rob Verheul directeur Operations & Transformatie

Rob Verheul directeur Operations & Transformatie

Rob Verheul

 

Rob Verheul is per 1 oktober 2022 benoemd tot directeur Operations & Transformatie bij Achmea Investment Management.

 

Achmea IM is de afgelopen vijf jaar commercieel zeer succesvol geweest. Om dat ook in de toekomst te kunnen zijn, is een transformatieprogramma gestart dat gericht is op het creëren van een toekomstbestendige organisatie. Rob is in maart 2022 in dienst getreden bij Achmea IM met als primaire aandachtsgebied de aansturing van dit programma.

 

Rob werkte hiervoor onder andere als Global Head of Pensionfunds bij CACEIS en als Chief Operating Officer bij Actiam. Daarnaast was hij vanuit diverse rollen betrokken bij innovatieve projecten in de financiële sector. Hij beschikt over veel kennis en ervaring in de verschillende domeinen van vermogensbeheer en is daarmee een goede aanwinst in het directieteam.

 

Het directieteam van Achmea Investment Management bestaat vanaf 1 oktober uit 2022 uit Jacob de Wit (voorzitter), Rogier Krens (Investments), Twan van Erp (Strategisch Portefeuille Advies) en Rob Verheul (Operations & Transformatie).