Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

ECB in lastig parket

Highlights week 29 2022

De ECB verhoogde de beleidsrente met 50 basispunten. Deze renteverhoging was groter dan eerder verwacht en de eerste in elf jaar. Met de renteverhoging wil de ECB de hoge inflatie beteugelen. Naar verwachting volgen de komende maanden meer renteverhogingen. Maar de normalisatie van het monetaire beleid wordt bemoeilijkt door de Italiaanse politieke onrust en de afzwakkende economie.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 29 in 2022

 

IH week 29 2022