Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Dreigende energiecrisis

Highlights week 27 2022

Het zijn onzekere tijden voor beleggers. Recessie-angst heeft de wereld in haar greep. Wereldwijd staan de groei- en de groeivooruitzichten onder druk. In Europa dreigt zelfs een acute energiecrisis. De euro verzwakt gestaag en pariteit met de Amerikaanse dollar is in zicht.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 27 in 2022

 

IH week 27 2022