Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Chinese groei stokt

Highlights week 28 2022

De groei van de Chinese economie kwam in het tweede kwartaal onverwachts nog lager uit dan de forse vertraging die al werd verwacht. Ook in de Verenigde Staten en Europa zetten de hoge energieprijzen en hoge rentes steeds nadrukkelijker een rem op de economische groei. Aandelen en rentes daalden.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 28 in 2022

 

IH week 28 2022