Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Europese consument steeds somberder

Highlights week 25 2022

De Europese consumentencijfers lieten afgelopen week een verdere verslechtering zien en naderen het dieptepunt van eind 2012. Desondanks noteerden aandelen en obligaties een positief rendement. Met name het signaal van een iets dalende inflatieverwachting in de Verenigde Staten stemde Amerikaanse beleggers positief.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 25 in 2022

 

IH week 25 2022