Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Beren op de weg

Highlights week 24 2022

Fed-voorzitter Powell blijkt een inflatiehavik. De Fed gaat alles op alles zetten om de inflatie onder controle te brengen. Daarbij neemt het een eventuele groeivertraging voor lief. Dit beleid mist zijn uitwerking op de financiële markten niet. Steeds meer markten zakken weg in een bear market en er zijn maar weinig plekken waar een belegger kan schuilen.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 24 in 2022

 

IH week 24 2022