Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Maak kennis met onze betrokken directie

 

De directie van Achmea Investment Management bestaat per 1 april 2024 uit Maureen Schlejen (voorzitter), Rogier Krens, Linda Moos, Twan van Erp, Rob Verheul en Bart Oldenkamp.

 

De directie is belast met het besturen van de vennootschap en is bevoegd de vennootschap als beleidsbepaler te vertegenwoordigen.

 

 

Maureen Schlejen
Maureen Schlejen

Directievoorzitter


 

Rogier-Krens
Rogier Krens

Directeur Investments


 

Linda Moos
Linda Moos

Directeur Financiën a.i.


 

Twan van Erp
Twan van Erp

Directeur Strategisch Portefeuille Advies


 

Rob Verheul vierkante foto
Rob Verheul

Directeur Operations & Transformatie


 

Bart Oldenkamp
Bart Oldenkamp

Directeur Klanten en Producten