Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Maak kennis met onze betrokken specialisten

 

Onze betrokken en deskundige specialisten adviseren u over elk aspect van vermogensbeheer. Van Strategisch Portefeuille Advies, LDI oplossingen, Selectie en Monitoring tot MVB-beleid. Achmea IM wil met haar klanten op een betrokken en deskundige manier samenwerken. Dit doen wij op basis van transparante communicatie.

 

Twan van Erp
Twan van Erp

Strategisch Portefeuille Advies


 

Raymond Verstraelen
Raymond Verstraelen

LDI Oplossingen


Freddy van Mulligen
Freddy van Mulligen

Externe Managers - liquide markten


 

Annette van der Krogt
Annette van der Krogt

Maatschappelijk Verantwoord Beleggen


Arjan van der Linden
Arjan van der Linden

Account Management


 

Wim Barentsen
Wim Barentsen

Beleggingsstrategie


 

Ook werken bij Achmea?

Bij Achmea Investment Management kun je het verschil maken voor onze klanten, samen met betrokken en goed opgeleide collega’s.

Lees meer