Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM-directeur George Coppens overleden

Zeist, 5 april 2022

G. Coppens

 

Wij zijn diep geschokt en bedroefd door het overlijden van George Coppens, Directeur Klanten & Producten bij Achmea Investment Management. George overleed vrijdag 25 maart door een noodlottig ski-ongeval op de piste in Frankrijk. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en al zijn dierbaren.

 

George was de afgelopen vijf jaar directeur Klanten & Producten bij Achmea Investment Management. Met zijn enorme inzet en betrokkenheid, oprechte interesse in mensen, positieve instelling en prikkelende gedachtenvormingen, heeft hij bij velen een onuitwisbare persoonlijke indruk achtergelaten. Ook maatschappelijk toonde George zich betrokken, onder andere door zijn bestuursrol bij Alpe d’HuZes. George was een mooi mens.

 

Wij zijn George blijvend dankbaar voor zijn vriendschap, inspiratie en professionele bijdrage aan het succes van Achmea IM. We gaan hem erg missen.