Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Nieuwe dimensie stemseizoen 2024

Deze ontwikkelingen binnen ESG veranderen het speelveld

Windmolens

In de komende maanden zullen wederom bij veel bedrijven de aandeelhoudersvergaderingen plaatsvinden. Een belangrijk moment waarbij de besturen van deze bedrijven verantwoording afleggen aan hun aandeelhouders, maar er ook over veel besluiten gestemd gaat worden. Stap in de wereld van het stemseizoen van 2024, waar recente ontwikkelingen op het gebied van ESG - Environment, Social, Governance – voor een nieuwe dynamiek zorgen. Lees hoe bedrijven zoals Starbucks en ExxonMobil de het speelveld veranderen, terwijl de Europese Corporate sustainability Due Diligence Directive de toon zet voor een nieuwe standaard in corporate governance.

 

Lees verder