Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Vijf jaar Achmea IM Grondstoffen-strategie

Achmea Investment Management

Kwartaalupdate Commodities Q1 2021

Op 31 maart 2016 werd er voor het eerste belegd in de S&P GSCI variant van de Achmea IM Grondstoffen beleggingsstrategie. Met het einde van het eerste kwartaal 2021 heeft de strategie haar vijfjaars mijlpaal bereikt. Het fonds in staat is geweest om met minder risico een beter rendement neer te zetten.

 

Q1 2021: energie de bepalende sector

De energiesector kende een ijzersterk kwartaal en wist een winst van 21,54% te realiseren. Tot en met medio maart was deze winst zelfs meer dan 30%, maar in de laatste twee weken van het kwartaal leverde de sector wat van de winst in.

 

Lees er alles over in de Kwartaalupdate Commodities Q1 2021 (pdf)

 

kwartaalupdate commodities Q1 2021