Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM lanceert nieuw en innovatief Online Dashboard en ESG Meter

Achmea Investment Management

Achmea IM lanceert nieuw en innovatief Online Dashboard en ESG Meter

Real time inzicht in de portefeuille wordt steeds belangrijker voor pensioenfondsen. Rapportages achteraf bieden immers een beperkt handelingsperspectief. Daarom lanceert Achmea IM haar nieuwe Online Dashboard voor klanten. Het nieuwe, innovatieve Online Dashboard biedt pensioenfondsen actueel en gedetailleerd inzicht in hun beleggingsportefeuille. Met onder andere inzicht in risico's en blootstelling naar landen, valuta, managers of asset class. Overzichtelijk, persoonlijk en gemakkelijk.

 

Bekijk hier de introductievideo van het nieuwe Online Dashboard:

 

Met een uitbreiding naar de ESG Meter hebben klanten ook inzicht in onder andere de ESG-rating van hun portefeuille, de CO2-uitstoot, klimaatrisico’s en eventuele controverses in de portefeuille. Weten hoe uw portefeuille ervoor staat en waar de ESG-risico's en kansen liggen? Met de ESG Meter heeft u actueel inzicht in ESG-scores en klimaatrisico's in uw beleggingsportefeuille.

 

Bekijk hier de introductievideo van de ESG Meter: