Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Webinar ESG in het hart van het beleggingsproces

Achmea Investment Management

Meld u aan voor het webinar ESG in het hart van het beleggingsproces.

webinar ESG 20 november 2020

 

Veel pensioenfondsen worstelen met de vraag hoe ze ESG moeten toepassen. Begrijpelijk, want een goede aanpak is veelomvattend: van MVB-beliefs tot portefeuilleconstructie, en via implementatie in de portefeuille naar periodieke rapportage, monitoring en bijsturing.

 

Op 20 november praten wij u hier tussen 10.00 en 11.30 uur graag over bij en delen we met u actuele portefeuillecases van collega-pensioenfondsen. U bent van harte uitgenodigd hier online bij aanwezig te zijn.

 

Onderwerpen die onder andere aan bod komen

• Hoe implementeer je ESG-uitgangspunten in een aandelen- of creditsmandaat?
• Hoe voorkom je dat ESG-beleid een ‘one off’ wordt, terwijl het een structureel onderdeel van de beleggingscyclus behoort te zijn?
• Wat waren de opvallendste zaken in het stemseizoen 2020 met de inwerkingtreding van de SRD II en Covid-19? En wat betekent dit voor de toekomst?
• Verwachte ontwikkelingen in een continue evoluerend MVB-beleid.

 

Meer informatie over dit webinar of direct gratis aanmelden (pdf)

Of meld u aan door een e-mail te sturen naar: achmeaim@achmea.nl.
Wij hopen u te begroeten op 20 november 2020.