Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Kwartaalupdate Credits Q3 2020: logistiek vastgoed

Achmea Investment Management

Deze kwartaalupdate credits heeft als thema 'logistiek vastgoed'.

De logistiek vastgoed sector is een sector waarin Achmea Investment Management afgelopen twee jaar overwogen in is geweest. Dit is een bewuste keuze geweest op basis van de fundamentele verschillen tussen logistiek vastgoed en de overige vastgoedsectoren.

 

Marktbeeld
- Risico-opslagen van bedrijfsobligaties daalden 30 basispunten
- Energie blijft achter, chemie- en autosector deden het goed

 

Vooruitzichten
- Het coronavirus is voorlopig nog niet verslagen, maar markten kijken vooruit naar vaccins
- Langere coronacrisis betekent dat de tweespalt tussen sectoren voortduurt
- Presidentsverkiezingen: only in America

 

Lees meer in de kwartaalupdate Credits Q3 2020

 

credits q3 2020