Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Webinar(s) risicobeheersing pensioenfondsen

.

webinar

 

Op 24 juni en 1 juli 2020 bespreken we online met pensioenprofessionals de belangrijkste inzichten gedurende de coronacrisis. Werkten de crisisplannen goed? Hoe bewaak je de balans tussen robuustheid en flexibiliteit? Hoe blijf je ‘in control’ met actuele informatie waarop je kunt sturen? En vanuit die inzichten: hoe handelen we daar nu op?

 

Direct gratis aanmelden

 

Meer informatie

 

 

Deze webinars zijn er voor professionals in de pensioensector die zich bezighouden met risicobeheersing en portefeuillestrategie. De webinars zijn gratis toegankelijk. De gesprekken vinden plaats onder leiding van een professionele gespreksleider. Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze webinars uw vragen te stellen en/of inzichten te delen. Doel is immers om samen sterker uit de crisis te komen.