Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Kwartaalupdate Credits Q1 2020: Green Bonds

Achmea Investment Management

Deze kwartaalupdate credits heeft als thema 'Green Bonds'.

Thema: Green Bonds

 

groene pijl

 

Maart 2020 was de slechtste maand ooit voor Europese Investment Grade bedrijfsobligaties. Bedrijfsobligaties met een korte looptijd werden het hardst geraakt omdat dit voor veel vermogensbeheerders de snelste manier was om cash te genereren voor de grote outflows. De risico-opslagen bij Green Bonds liepen minder op dan bij reguliere obligaties. Green bonds leverden beter prestaties door de overweging van defensieve sectoren.

 

Lees meer in de kwartaalupdate Credits

 

Credits Q1 2020