Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Inflatiestrijd nog niet gestreden

Highlights week 21 2023

De voor de Fed belangrijke PCE-inflatiemaatstaf bleek afgelopen maand onverwachts te zijn gestegen. Markten verwachten daarom dat de Fed de beleidsrente in de toch nog een keer zal verhogen. Op de aandelenbeurzen stegen de koersen van een aantal chipfabrikanten explosief op het beeld dat de strijd om Artificial Intelligence-dominantie is losgebarsten.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 21 in 2023

 

IH week 1, 2023