Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Japanse aandelen in de lift

Highlights week 20 2023

Aandelenmarkten eindigden de week in de plus, ondersteund door de hoop op een snel akkoord over het Amerikaanse schuldplafond. Vooral Japanse aandelen hadden een goede week en bereikten het hoogste niveau sinds begin jaren negentig. Kapitaalmarktrentes liepen op, doordat de inflatierisico’s groot blijven en de centrale banken over het algemeen nog steeds een hawkish toon aanslaan.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 20 in 2023

 

IH week 20 2023