Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Hoger en hoger

Highlights week 14 2021

Het IMF stelde afgelopen week zijn raming voor de wereldwijde economische groei naar boven bij. Wel waarschuwde het IMF voor een divergentie in het herstel. Opkomende landen hebben minder toegang tot vaccins en hebben tevens minder mogelijkheden om de economie te ondersteunen. Aandelenmarkten in ontwikkelde landen zagen vooral het positieve nieuws over de groei en stegen naar nog grotere hoogtes. In Uitgelicht staan we stil bij de recente stijging van de lange swaprentes.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 14 in 2021

 

IH week 14 2021