Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Economische lente breekt aan

Highlights week 13 2021

Hoewel de coronapandemie nog niet overal is bedwongen, is de economische lente begonnen. Wereldwijd lopen de vertrouwensindicatoren sterk op. Vooral in China en de Verenigde Staten staan alle seinen voor de economie op groen. De eurozone lijkt met enige vertraging te volgen. Dit optimisme verklaart deels waarom de ondergang van het family office Archegos, één van de grootste beursdebacles ooit, het sentiment op de beurzen nauwelijks raakt. Sterker nog, de aandelenmarkten blijven records breken.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 13 in 2021

 

IH week 13 2021