Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Maureen Schlejen nieuwe directievoorzitter Achmea Investment Management

Zeist, 14 september 2023

Marjan-minnesma

Maureen Schlejen is per vandaag benoemd tot directievoorzitter van Achmea Investment Management. Zij volgt Jacob de Wit op, die zijn taken in het vierde kwartaal aan Maureen zal overdragen.

 

Maureen Schlejen heeft ruime ervaring in fiduciair beheer, investment management en vermogensbeheer en beschikt over diepe kennis van de sector. Zij was tot voor kort Chief Commercial Officer (CCO) en partner bij Actiam. Daarvoor vervulde zij diverse managementfuncties bij NN Investment Partners en Robeco.

 

Jacob de Wit startte in februari 2016 bij Achmea IM, dat toen net was opgericht. Sindsdien heeft hij met zijn toewijding en klantgerichte benadering een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle groei van Achmea IM.

 

Wij heten Maureen van harte welkom bij Achmea en wensen haar veel succes en plezier in haar nieuwe functie.

 

Meer informatie in het persbericht (pdf)

 

More information (pdf)