Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Kwartaalupdate Credits Q2 2020: voldoende buffers voor banken

Achmea Investment Management

Deze kwartaalupdate credits heeft als thema 'Voldoende buffers voor banken'.

Thema: voldoende buffers voor banken

 

Afbeelding koersen

 

De publicatie van de 2e kwartaalcijfers van banken is in volle gang. Deze cijfers gaan ons meer inzicht geven in de impact van de Corona crisis op de bankensector als geheel en de individuele banken daarbinnen. Daarbij kijken wij vooral naar hoeveel voorzieningen getroffen worden voor slechte kredieten. We zijn minder bang voor liquiditeitsproblemen; na de kredietcrisis hebben banken deze in de regel goed op orde weten te brengen.

 

Lees meer in de kwartaalupdate Credits

 

Credits Q2 2020