Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Investment Letter maart 2019

Achmea Investment Management

Investment Letter maart 2019

De groei van de eurozone-economie zwakt af. Italië bevindt zich in een recessie, terwijl Duitsland deze nipt wist te vermijden. Andere eurolanden, zoals Spanje en Nederland, doen het beter. De binnenlandse bestedingen blijven daar op peil.

De ECB zal de beleidsrente laag houden vanwege de zwakke groeicijfers en de gematigde inflatie. De Amerikaanse centrale bank gaf de economie en financiële markten lucht door de voorgenomen renteverhogingen vooralsnog los te laten.

U kunt de volledige Investment Letter hier (pdf, 1,30 MB) lezen.

Investment Letter maart 2019
(pdf, 934 kB)