Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Herstel op aandelenmarkt stokt

Highlights week 45 2023

Deze week kwam er na acht dagen van opeenvolgende winsten een abrupt einde aan de langste Amerikaanse aandelenrally in ruim twee jaar. Een positief sentiment, versterkt door goede bedrijfsresultaten en het mogelijke einde van verdere renteverhogingen, stuwden aandelenkoersen eerder omhoog. Dit sentiment sloeg donderdag om nadat Jerome Powell aangaf dat de Fed er nog niet helemaal gerust op is dat haar rentebeleid de inflatie terug naar 2% zal brengen. Aandelenmarkten sloten de week per saldo toch nog met een plus af.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 45 in 2023.

 

IH week 45, 2023