Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Positief sentiment voorlopig ten einde

Highlights week 6 2023

Aan het positieve sentiment van de afgelopen weken kon deze week geen vervolg worden geven. Hoewel de Europese inflatiecijfers lager uitvielen dan verwacht, is een draai in het ECB-beleid voorlopig niet aan de orde. Ook Fed-voorzitter Jerome Powell benadrukte dat de strijd tegen inflatie nog niet gestreden is. Kapitaalmarktrentes liepen vervolgens op en aandelenmarkten sloten met verlies af.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 6 in 2023

 

IH week 6 2023