Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Europa in zwaar weer

Highlights week 46 2022

Volgens het nieuwste rapport van de Europese Commissie stevent de eurozone af op een recessie. Naar verwachting krimpt de economie in zowel het vierde kwartaal van 2022 als in de eerste kwartalen van 2023. De oorzaak ligt in de grote onzekerheid rondom het verdere verloop van de oorlog in Oekraïne, het beteugelen van de energiecrisis en de hardnekkig hoge inflatie. Aandelenmarkten konden het positieve sentiment van de afgelopen week niet vasthouden. Op de obligatiemarkten daalde de rente, wat zorgde voor groene cijfers.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 46 in 2022

 

IH week 46 2022