Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Europees vertrouwen op dieptepunt

Highlights week 37 2022

De recente inflatiecijfers blijven de markten domineren. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa loopt de kerninflatie verder op. De alsmaar stijgende geldontwaarding laat diepe sporen na in het vertrouwen in de Europese economie. Het beeld van de Amerikaanse economie blijft gemengd. Uit vrees voor nieuwe renteverhogingen verloren aandelen flink terrein, maar ook obligaties eindigden in het rood.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 37 in 2022

 

IH week 37 2022