Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Joe Biden voortvarend van start

Highlights week 3 2021

Afgelopen week werd Joe Biden geïnaugureerd als de nieuwe president van de Verenigde Staten. Zijn prioriteit ligt op de beteugeling van het coronavirus. Terwijl het herstel van de Europese economie onder druk staat, ogen de vooruitzichten voor de Amerikaanse economie een stuk gunstiger. Op de financiële markten overheerst het optimisme. Aandelen bereikten nieuwe recordhoogtes.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 3 in 2021

 

Investment Highlights week-3 2021