Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Highlights week 47 2020

Azië wijst de weg

Onder leiding van China zet het economisch herstel in Azië door. Ook op politiek vlak wijst Azië de wereld steeds meer de weg. Met het tekenen van het RCEP-akkoord is de basis gelegd voor de grootste vrijhandelszone ter wereld. De EU en de Verenigde Staten worstelen ondertussen met de coronapandemie, interne politieke problemen en een moeizaam economisch herstel.

 

Lees meer in de Investment Highlights van week 47 in 2020

 

highlights week 47 2020