Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Highlights week 36 2020

Inflatiegevecht

Aandelenmarkten zetten een stap terug na de sterke stijging in de voorbijgaande weken. Vooral de populaire technologie-aandelen gingen onderuit. Dit neemt niet weg dat deze aandelen dit jaar nog steeds op een ruime winst staan. De macro-economische cijfers zijn overwegend positief. Het economische herstel zet door en de plaatselijke toename van het aantal coronabesmettingen dwarsboomt dit herstel vooralsnog niet. In de eurozone is de inflatie zeer laag momenteel. Maar de autoriteiten doen er wereldwijd alles aan om de inflatie aan te jagen.

Lees meer in de Investment Highlights van week 36 in 2020

 

AIM- investment highlight week 36