Aanpassing mixfondsen voltooid

 

Zeist, 29 juli 2019


 

Op 29 juli 2019 is het mixfonds Zeer Voorzichtig samengevoegd met het mixfonds Voorzichtig. Tegelijkertijd is het beleggingsbeleid gewijzigd en zijn assetcategorieën toegevoegd aan de mixfondsen.

 

Omzetting Zeer Voorzichtig in Voorzichtig

 

Tegen de koers van 29 juli 2019 zijn participaties in mixfonds Zeer Voorzichtig omgezet in participaties mixfonds Voorzichtig. Voor elke participatie in het mixfonds Zeer Voorzichtig ontvangt een participant 0,918086 participatie in het mixfonds Voorzichtig.

 

Nieuwe assetcategorieën

 

Tegelijkertijd zijn assetcategorieën toegevoegd aan al onze mixfondsen. Hierdoor is de samenstelling van de mixfondsen veranderd. Het betreft deze mixfondsen:

 

 • Achmea Mixfonds Voorzichtig A
 • Achmea Mixfonds Gemiddeld A
 • Achmea Mixfonds Ambitieus A
 • Achmea Mixfonds Zeer Ambitieus A
 •  

  Het beleggingsbeleid van de asset categorie Aandelen Opkomende Markten is aangepast

   

  Verder is de belegging van de mixfondsen in het Robeco QI Institutioneel Emerging Markets Enhanced Index Equities Fund gewijzigd naar belegging in het Achmea Investment Management Opkomende Markten Aandelen Fonds.

   

  Bekijk uw beleggingen in de Mijn Centraal Beheer Omgeving

   

  In uw mijn Centraal Beheer omgeving kunt u bekijken hoe de bovenstaande aanpassingen in uw beleggingsportefeuille verwerkt zijn.

   

  Het prospectus en de Essentiële Beleggersinformatie zijn aangepast

   

  Het prospectus van Achmea paraplu fonds A is aangepast. Het nieuwe prospectus en de Essentiële Beleggersinformatie zijn bekendgemaakt op onze website. Hierover brengen wij geen apart nieuwsbericht uit. De Autoriteit Financiële Markten is over de aanpassingen geïnformeerd.

   

  Zeist, 29 juli 2019

   

  Achmea Investment Management B.V., beheerder van Achmea paraplu fonds A

  De Directie