Achmea mixfonds ambitieus A

Bent u bereid om meer risico te lopen? En belegt u voor de lange termijn? Met het mixfonds Ambitieus belegt u vooral in aandelen. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Daarom is het beleggingsbeleid van dit Fonds gericht op vermogensgroei over een langere periode. Mixfonds Ambitieus is daarmee vooral geschikt voor meer dan 10 jaar beleggen.

Achmea mixfonds ambitieus A

 

Dit Fonds belegt in een mix van wereldwijde aandelen, aandelen van opkomende markten wereldwijd, investment grade bedrijfsobligaties, Euro staatsobligaties, grondstoffen en Euro liquiditeiten. De nadruk ligt op wereldwijde aandelen.

 

Het risico van Achmea mixfonds Ambitieus A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 5.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is de Essentiële Beleggersinformatie en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees de Essentiële Beleggersinformatie en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

AFM risicoscore