Achmea opkomende markten aandelen fonds A

Het opkomende markten aandelen fonds A belegt in aandelen van bedrijven uit opkomende landen. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Het beleggingsbeleid van dit fonds is gericht op vermogensgroei over een langere periode. Het fonds is daarmee vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.

Achmea opkomende markten aandelen fonds A

 

Het opkomende markten aandelenfonds A belegt in aandelen van bedrijven uit opkomende landen.

 

Het risico van Achmea opkomende markten aandelen fonds A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 4.

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument (EID) en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het EID en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

EID 4