Achmea opkomende markten aandelen fonds A

Het Opkomende Markten Aandelenfonds belegt in bedrijven uit opkomende landen. Het gaat vooral om landen in Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa. De koersen van aandelen kunnen meer schommelen dan obligaties. Het beleggingsbeleid van dit fonds is gericht op vermogensgroei over een langere periode. Het fonds is daarmee vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.

Achmea opkomende markten aandelen fonds A

 

Het Fonds belegt in bedrijven uit opkomende landen. Het gaat vooral om landen in Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa.

 

Het risico van Achmea opkomende markten aandelen fonds A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 4.

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument (EID) en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het EID en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

EID 4