Achmea wereldwijd aandelen fonds A

Het wereldwijd aandelenfonds belegt in bedrijven uit vooral Noord-Amerika, de eurozone en het Verre Oosten. Dit Fonds is meestal erg gevoelig voor de ontwikkelingen op de internationale markten. Met dit Fonds maakt u meer kans op een hoog rendement. Maar u loopt ook meer risico op koersschommelingen. Het wereldwijd aandelenfonds is daarom vooral geschikt voor meer dan 15 jaar beleggen. Of als onderdeel van een goed gespreide portefeuille.

Achmea wereldwijd aandelen fonds A

 

Dit Fonds belegt in ondernemingen genoteerd in ontwikkelde landen in hoofdzakelijk de eurozone, Noord-Amerika en het Verre Oosten (inclusief Japan).

 

Het risico van Achmea wereldwijd aandelen fonds A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 4.

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het essentiële informatiedocument en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

risico-indicatoren -6