Achmea mixfonds voorzichtig A

Het mixfonds Voorzichtig belegt vooral in obligaties en liquiditeiten. De beurskoersen van obligaties en liquiditeiten schommelen gemiddeld minder dan aandelen. Daarom is mixfonds Voorzichtig ook geschikt voor beleggen voor een kortere termijn. Bijvoorbeeld 2 tot 5 jaar.

Achmea mixfonds voorzichtig A

 

Dit Fonds belegt in een mix van Bedrijfsobligaties, Euro staatsobligaties, Aandelen wereldwijd, Euro liquiditeiten, Grondstoffen, Staatsobligaties opkomende markten en Aandelen opkomende markten wereldwijd. De nadruk ligt op Bedrijfsobligaties, Euro staatsobligaties en Aandelen wereldwijd.

 

Het risico van Achmea mixfonds Voorzichtig A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risicometer kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 4.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is de Essentiële Beleggersinformatie en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees de Essentiële Beleggersinformatie en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

AFM risicoscore