Achmea mixfonds gemiddeld A

Het mixfonds Gemiddeld belegt vooral in aandelen, bedrijfsobligaties en staatsobligaties. Het beleggingsbeleid is gericht op vermogensgroei over een middellange periode. Daarom is mixfonds Gemiddeld vooral geschikt voor 5 tot 10 jaar beleggen.

Achmea mixfonds gemiddeld A

 

Dit Fonds belegt in een mix van Aandelen wereldwijd, Bedrijfsobligaties, Euro staatsobligaties, Aandelen opkomende markten wereldwijd, Groene obligaties, Euro liquiditeiten, Grondstoffen, Staatsobligaties opkomende markten en Vastgoed. De nadruk ligt op Aandelen wereldwijd, Bedrijfsobligaties en Euro staatsobligaties.

 

Het risico van Achmea mixfonds Gemiddeld A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 3.

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het essentiële informatiedocument en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

EID 3