Achmea investment grade bedrijfsobligaties fonds A

Het Bedrijfsobligatiesfonds belegt hoofdzakelijk in euro gedeno-mineerde bedrijfsobligaties met een relatief goede krediet-waardigheid. Daarnaast is er een beperkte mogelijkheid om in staatsobligaties met een relatief goede kredietwaardigheid te beleggen. Dit Fonds is het meest gevoelig voor de ontwikkeling van de Europese economiën. Hierdoor loopt u een gemiddeld risico en is het fonds vooral geschikt voor 2 tot 5 jaar beleggen.

Achmea investment grade bedrijfsobligaties fonds A

 

Dit Fonds belegt hoofdzakelijk in euro gedenomineerde bedrijfsobligaties met relatief goede kredietwaardigheid. Daarnaast belegt het Fonds in obligaties van nationale overheden of obligaties van overheidsgerelateerde en supranationale instellingen.

 

Het risico van Achmea investment grade bedrijfobligaties fonds A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 2.

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het essentiële informatiedocument en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

AFM risicoscore