Achmea mixfonds voorzichtig A

Het Achmea mixfonds voorzichtig A belegt vooral in obligaties, aandelen en liquiditeiten. De beurskoersen van obligaties en liquiditeiten schommelen gemiddeld minder dan aandelen. Daarom is het Achmea mixfonds voorzichtig A ook geschikt voor beleggen voor een kortere termijn. Bijvoorbeeld 2 tot 5 jaar.

Achmea mixfonds voorzichtig A

 

Dit Fonds belegt in een mix van Bedrijfsobligaties, Euro staatsobligaties, Aandelen wereldwijd, Euro liquiditeiten, Grondstoffen, Groene obligaties, Staatsobligaties opkomende markten, Vastgoed en Aandelen opkomende markten wereldwijd. De nadruk ligt op staats- en bedrijfsobligaties en aandelen wereldwijd.

 

Het risico van Achmea mixfonds Voorzichtig A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 2.

 

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument, de fondsvoorwaarden en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het essentiële informatiedocument en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

EID 2