Achmea euro staatsobligaties fonds A

Dit Fonds belegt in obligaties uit de Eurozone. Deze obligaties zijn uitgegeven of gegarandeerd door een overheid. Dit Fonds is vooral gevoelig voor de ontwikkeling van de Europese rentestanden. Het Staatsobligatiesfonds is daarom een relatief veilige belegging. En is vooral geschikt voor 2 tot 5 jaar beleggen.

Achmea euro staatsobligaties fonds A

 

Dit Fonds belegt minimaal 75% in staatsobligaties uitgegeven door Eurozone landen, overheidsgegarandeerde obligaties of obligaties uitgegeven door een supranationale instelling.

 

Het risico van Achmea euro staatsobligaties fonds A
De ene belegging heeft meer risico dan de andere. En van te voren weet u nooit precies wat er met uw beleggingen gaat gebeuren. U kiest daarom zelf waar u uw geld in wilt beleggen. Met de risico-indicator kunt u snel het risico van een fonds zien. En de risico’s van verschillende fondsen met elkaar vergelijken. Het risico van dit fonds is 3.

Let op: de risico-indicator is een samenvatting van de risico’s. De berekening van de risico-indicator is gebaseerd op cijfers uit het verleden. De risico-indeling kan veranderen.

 

Naar fondsupdate

 

Voor dit fonds is een essentiële informatiedocument en een prospectus, bestaande uit een basis en aanvullend prospectus, beide met bijlagen, opgesteld met daarin meer informatie over het fonds, de kosten en de risico’s. Deze documenten zijn te lezen en te downloaden op deze website. Lees het essentiële informatiedocument en het prospectus voordat u besluit het fonds te kopen.

AFM risicoscore