Prospectus Achmea paraplu fonds A verandert

 

Zeist, 29 december 2023


 

Op 1 februari 2024 passen wij het prospectus van Achmea paraplu fonds A aan.

 

We maken een tekstuele aanpassing voor de categorie euro liquiditeiten

 

De mixfondsen Voorzichtig, Gemiddeld en Ambitieus beleggen voor het gedeelte euro liquiditeiten in het Achmea IM Euro Local Government Loans Fund, een beleggingsfonds eveneens onder beheer van Achmea Investment Management. In het Achmea IM Euro Local Government Loans Fund introduceren we participatieklassen om eenvoudiger verschillende soorten beleggers te bedienen. De mixfondsen gaan beleggen in participatieklasse I van het Achmea IM Euro Local Government Loans Fund. Het beleggingsbeleid wijzigt niet.

 

De Lopende kosten van de mixfondsen Voorzichtig, Gemiddeld en Ambitieus veranderen niet door de aanpassing. Wel wijzigt de onderverdeling van de Lopende Kosten bij de mixfondsen Voorzichtig en Gemiddeld.

 

Wij publiceren het nieuwe aanvullende prospectus met inlegvel op 1 februari 2024
U vindt het gewijzigde aanvullende prospectus op onze website onder de beleggingsfondsen. Hierover brengen wij geen apart nieuwsbericht uit. We informeren de Autoriteit Financiële Markten over deze verandering.

 

Bent u het niet eens met de aanpassing?
Beleggers in de beleggingsfondsen kunnen op elk moment hun beleggingen verkopen. Wilt u dat doen vóór het nieuwe prospectus ingaat? Dat kan tot 31 januari 2024 14:30 uur.

 

Zeist, 29 december 2023
Achmea Investment Management B.V., beheerder van Achmea paraplu fonds A
De directie