Update: Beleggingsdienstverlening naar Achmea Bank

 

Zeist, 21 maart 2023


9 februari 2022 informeerden wij klanten over het onderbrengen van de beleggingsrekeningen bij Achmea Bank. De overstap gebeurt op 14 mei 2023.

 

Klanten blijven beleggen bij Centraal Beheer
Het merk blijft Centraal Beheer. En Achmea Investment Management B.V. blijft de fondsen beheren. Vanaf 14 mei gaat Achmea Bank N.V. over de beleggingsdienstverlening. En elke beleggingsrekening krijgt een IBAN-nummer.

 

Er komen nieuwe regels en afspraken
Voor beleggen bij Centraal Beheer gelden straks nieuwe afspraken: de Overeenkomst Beleggingsrekening, de Voorwaarden Beleggingsrekening, de Algemene Bankvoorwaarden en het Orderuitvoeringsbeleid. En we stellen klanten na de overstap een paar vragen over hun kennis en ervaring met beleggen.

 

Er komt een fonds bij en aankopen gaat sneller
Aankoopopdrachten via Mijn Centraal Beheer en de app gaan sneller na 14 mei. En er komt een beleggingsfonds bij. Klanten hebben dan keuze uit 8 beleggingsfondsen. Verder maken we Mijn Centraal Beheer en de app gebruiksvriendelijker.

 

Er komt een Fondsverdeler
Met de Fondsverdeler bepalen klanten welk deel van de inleg naar welk fonds gaat. Deze is nodig bij rechtstreekse overboekingen naar de beleggingsrekening.

 

Binnenkort meer informatie
We houden klanten op de hoogte via e-mail. Goed om alvast te weten: rond 14 mei is het een paar dagen niet mogelijk om beleggingsopdrachten te doen. Kijk voor meer informatie over de overstap op centraalbeheer.nl/beleggen/veranderingen-2023.

 

Zeist, 21 maart 2023
Achmea Investment Management B.V., beheerder van Achmea paraplu fonds A
De directie