Uitgesteld: Prospectus Achmea paraplu fonds A verandert

 

Zeist, 15 september 2022


Op 19 augustus kondigden wij aan dat het prospectus van Achmea paraplu fonds A op 20 september zou wijzigen. In dit nieuwsbericht is aangegeven dat vanaf deze datum het wereldwijd beleggen in aandelen via een ander beleggingsfonds van Achmea IM gaat gebeuren. Dit geldt voor het Achmea wereldwijd aandelen fonds A en de 4 mixfondsen die voor een deel wereldwijd beleggen in aandelen.

 

In verband met het overlijden van de Engelse koningin Elisabeth II is in Engeland 19 september 2022 een nationale vrije dag geworden. Wij hebben daarom besloten om de overgang naar het andere beleggingsfonds, het Achmea IM Global Equity Fund EUR hedged, uit te stellen tot 22 september 2022.

 

Wij passen het prospectus aan op 22 september 2022

We publiceren het nieuwe prospectus op 22 september 2022 op onze website(s). U vindt het bij de voorwaarden en formulieren op centraalbeheer.nl. Hierover brengen wij geen apart nieuwsbericht uit. We informeren de Autoriteit Financiële Markten over het uitstel.

 

Bent u het niet eens met de aanpassing?

Beleggers in de beleggingsfondsen van Centraal Beheer kunnen op elk moment hun beleggingen verkopen. Wilt u dat doen vóór het nieuwe prospectus ingaat? Dat kan tot 29 september 2022 14.30 uur via Mijn Centraal Beheer of de Centraal Beheer App.

 

Zeist, 15 september 2022
Achmea Investment Management B.V., beheerder van Achmea paraplu fonds A
De directie