Professionele belegger

De informatie en documenten op deze website zijn enkel bedoeld voor professionele beleggers. Met professionele beleggers (en hun intermediairs of consultants) worden die partijen bedoeld die voldoen aan de definitie van professionele belegger, institutionele belegger en/of gekwalificeerde belegger zoals opgenomen in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht.
Door deze disclaimer te accepteren gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer en verklaart u een professionele belegger, een gekwalificeerde belegger, dan wel een institutionele belegger te zijn zoals gedefinieerd in de Wet op het financieel toezicht.   
Deze disclaimer geldt als aanvulling op de Algemene disclaimer Achmea Investment Management B.V. (https://www.achmeainvestmentmanagement.nl/disclaimer). Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Achmea IM Global Defensive Equity Fund - IH

Het Achmea IM Global Defensive Equity Fund – IH heeft als doel om over een rolling 5 jaarsbasis een aandelenrendement te behalen hoger dan de MSCI World Net Total Return Index (EUR hedged), bij een 30% lager absoluut risico. In deze Participatieklasse zullen valutarisico’s grotendeels worden afgedekt.

Rendement

Bekijk de rendementen van het Achmea IM Global Defensive Equity Fund – IH .

Performance Fonds Benchmark Verschil
1 maand -0.8 -1.56 0.75
3 maanden -1.95 -0.11 -1.84
Dit jaar 12.39 18.66 -6.28
1 jaar 13.99 22.66 -8.68
3 jaar
5 jaar

Fondsrendementen zijn na aftrek van lopende kosten en bijgewerkt t/m 30 november 2021.

Gegevens over periodes langer dan een jaar zijn geannualiseerd.

Contactpersoon

Jeroen van Rumund
Jeroen van Rumund

Business Development Director

+31622455926